ONZE DIENSTEN

WAT KUNNEN WIJ U BIEDEN

Onze beste diensten

SOCIAL MEDIA MARKETING?

Social media marketing is een marketingtechniek die gebruik maakt van sociale kanalen om met doelgroepen te communiceren. Veelgebruikte platforms zijn Facebook, Twitter en LinkedIn. In tegenstelling tot alternatieven is deze vorm van marketing interactief. De ontvanger van het bericht heeft de mogelijkheid om direct te reageren.

GEPERSONALISEERDE ADVERTENTIES

Bij Marketing Expert worden de advertenties gepersonaliseerd naar de smaak van het bedrijf of particulier. Zo heeft het bedrijf of de particulier inspraak op de inhoud en design van de advertentie, wat vertrouwen opbouwt en zelfverzekerdheid opbouwt tussen Marketing Expert en haar cliënt.

 

Facebook heeft 1,73 miljard actieve gebruikers en meer dan 80 miljoen bedrijven die gebruik maken van Facebook-pagina’s. Facebook marketing is daarom één van de meest effectieve methodes om klanten te werven. Dit is dan ook de methode die Marketing Expert handhaaft.

NO CURE NO PAY

Wij houden van marketing

Marketing Expert maakt momenteel gebruik van een no cure no pay beleid. Dit houdt in dat de transactie plaatsvindt nadat het gewenste resultaat is behaald. Zo heeft de klant een volledige garantie

 

KLANTEN REVIEWS

Wat zeggen ze over ons?

ONZE FILOSOFIE

Marketing moet betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Daarbij geloof ik dat resultaten die leiden tot meer leads en conversie ook zorgen voor een lange samenwerking.

ONZE VISIE

Social media campagnes inzetten voor iedere ondernemer zodat zij ook kunnen groeien. Met welke budget ze dan ook hebben dat is waar ik voor ga.